Social

#Spitalul de Oftalmologie #dr Monica Pop # operatie ochi

INCONSTIENTA Medicii se roaga de o femeie sa-i opereze copilul dupa ce s-a intepat in ochi cu o sarma

Caz fara precedent in Romania. Medicii de la Spitalul de Oftalmologie opereaza un baiat in varsta de sapte care altfel si-ar putea pierde ochiul stang, dupa ce s-a intepat cu o sarma, interventia fiind decisa desi mama copilului, plecata la munca in strainatate, cere sa nu fie operat, a spus managerul unitatii, dr Monica Pop.

 

"Este un caz fara precedent. Copilul acesta s-a intepat in ochi cu o sarma, duminica, este in pericol sa-si piarda ochiul, in schimb mama lui, plecata la munca in strainatate, suna continuu, cerand sa nu fie operat. Cu toate acestea, medicii ignora refuzul mamei si vor opera copilul, in speranta ca ii vor mai putea salva ochiul", a spus managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftamologice.

Monica Pop a precizat baiatul a fost adus la spital de o ruda, intrucat tatal copilului este condamnat si incarcerat pentru crima.

Baiatul nu are acte de identitate, motiv pentru care intreaga interventie va fi suportata de Spitalul Clinic de Urgente Oftamologice, aceasta neputand fi decontata de Casa de Asigurari de Sanatate, intrucat copilul nu are CNP.

Managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice atrage atentia asupra faptului ca in ultima saptamana au ajuns la spital trei copii cu rani la ochi.

"Este al treilea caz in care copiii ajung la spital cu rani la ochi, din joaca, unul intepandu-se cu un compas, iar altul cu pixul. Ar fi bine ca parintii sa-i atentioneze asupra riscului la care se expun atunci cand folosesc obiecte ascutite si mai ales cand se joaca cu acestea", a mai spus Monica Pop.

Sursa foto: mumsinmedia.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea