Social

#calatorie #inconjurul lumii #globe-trotter

Inconjurul lumii, in imagini selfie. Iata ce a surprins un globe-trotter in calatoria lui!

Un globe-trotter britanic a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a reusit sa viziteze toate cele 201 tari ale lumii. El a postat pe internet un filmulet in care prezinta scurte secvente filmate din locurile pe care le-a strabatut. Iata mai jos imaginile video tip selfie:

Graham Hughes a avut nevoie de aproape 4 ani, mai exact 1.426 de zile, pentru a strabate cei 258.000 de kilometri. Tanarul in varsta de 33 de ani este din Liverpool si a trecut prin toate cele 193 de tari membre ale Organizatiei Natiunilor Unite, plus Taiwan, Vatican, Palestina, Kosovo, Sahara de Vest si cele patru tari care formeaza Regatul Unit al Marii Britanii fara a fie nevoit sa urce macar o data la bordul unui avion.

El s-a folosit de autobuze, taxiuri si trenuri pentru a calatori, insa cea mai mare parte a aventurii sale a petrecut-o la pas.

Reprezentantii Guiness Book au avut nevoie de 14 luni pentru a-i valida britanicului recordul mondial. Ei au fost nevoiti sa analizeze peste un milion de coordonate GPS, 10.000 de fotografii, 400 de ore de filmare si nu mai putin de 192 de pagini de pasaport!

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea