Social

# pret accesibil #calitate premium #rent a car # inchirieri masini

Inchirieri-masini.ro - servicii complete de rent a car cu o calitate premium si preturi accesibile

Inchirieri-masini.ro este o firma pozitionata in topul companiilor de profil, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor pe care le ofera, accesibilitatea preturilor si profesionalismul personalului. Cu sediul localizat intre aeroportul Baneasa si aeroportul Otopeni, firma asigura servicii de rent a car in Bucuresti unui numar mare de clienti, atrasi de modul in care sunt tratati si de calitatea superioara a serviciilor.

 

Inchirieri-masini.ro ofera profesionalism si suport garantat clientilor, iar preturile practicate sunt competitive. In plus, persoanele interesate de inchirierea auto au la dispozitie o gama variata din care isi pot alege un model potrivit propriilor nevoi.

Procesul de inchiriere este extrem de simplu

Cei care au nevoie sa inchirieze un autoturim stiu deja cat de important este ca serviciul sa fie rapid, iar autovehiculul pus la dispozitie sa fie sigur si confortabil. Din acest motiv, firma urmareste ca tot procesul de inchiriere sa fie cat se poate de eficient si ofera clientilor modele auto in stare foarte buna, cu dotari de ultima generatie.

Rezervarile se pot face direct de pe pagina web a firmei, din modulul “Rezervare rapida”, unde trebuie sa completeze cateva detalii cu privire la locul livrarii, data si ora, modelul dorit de inchiriat. De asemenea, cei care fac rezervari trebuie sa bifeze daca doresc ca modelul auto ales sa aiba anumite dotari (de exemplu, scaun pentru copil). Ulterior parcurgerii pasilor implicati in procesul de rezervare, va fi afisat costul total al inchirierii si clientii vor fi directionati catre o pagina in care sa-si completeze datele personale.

Un alt mod de a rezerva modelul auto preferat de la Inchirieri-masini.ro este cel telefonic, sunand la un numar afisat pe site, disponibil 24/7.

Avantajele serviciului rent a car oferit de Inchirieri-masini.ro

Inchirierea auto este o nevoie a oamenilor moderni care calatoresc mult in scopuri personale sau de afaceri. Ca raspuns ale acestei nevoi, un numar mare de firme au fost infiintate pentru a oferi astfel de servicii. Competitia nu a fost privita ca o eventuala problema de catre WLC, pentru ca este o firma care se diferentiaza printr-o preocupare constanta de a veni in intampinarea clientilor cu oferte avantajoase, modele auto diverse si suport permanent pentru solutionarea oricarei probleme.

WLC Renta a car practica o politica transparenta a preturilor, fara costuri ascunse si comisioane care sa apara ulterior. Atunci cand solicita masini de inchiriat din Otopeni, clientii vor stii pretul final pe care trebuie sa-l plateasca.

Flota auto cuprinde mai multe modele auto, de la variante economice, la SUV-uri, microbuz sau masini de lux. Indiferent daca doresc sa inchirieze o masina pentru un eveniment special, o calatorie in interes de serviciu sau un circuit turistic, clientii vor gasi cea mai potrivita varianta. Mai mult, firma ofera posibilitatea inchirierii unui autovehicul cu sau fara sofer. Autovehiculele sunt echipate corespunzator, in functie de anotimp, iar asigurarile si toate taxele, revin in sarcina companiei.

Clientii beneficiaza frecvent de oferte promotionale si discount-uri speciale, atunci cand revin pentru a contracta serviciile oferite de Inchirieri-masini.ro. Prin urmare, persoanele care urmaresc sa inchireze un autovehicul pentru o calatorie cu familia sau in interes de afaceri, pot alege modelul potrivit din flota performanta pusa la dispozitie de aceasta companie pentru care multumirea clientilor este esentiala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea