Social

#vreme #ploi #prognoza meteo #vreme septembrie

Inceput de saptamana perfect. Iata cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Inceputul toamnei se dovedeste unul bland din punct de vedere meteorologic, cel putin in perioada urmatoare. Vremea in Romania va avea un aspect placut in urmatoarele trei zile, doar cateva zone din tara urmand sa fie afectate de ploi locale.

Luni ne vom bucura de razele soarelui si temperaturi de 28-30 de grade Celsius in majoritatea regiunilor. Se vor inregistra ploi cu caracter local in zona centrala, in nordul si in vestul tarii, unde temperaturile vor cobori spre 25-26 de grade Celsius.

Marti avem o vreme insorita in majoritatea regiunilor, cu exceptia zonei depresionare din centrul tarii, unde va ploua constant pe toata durata zilei. Maximele termice vor fi de 25-30 de grade Celsius.

Miercuri, in Dobrogea, mercurul din temometre va urca pana la 31 de grade Celsius. Pe litoral cerul va fi noros, dar cu sanse minime de ploaie si temperaturi de 27 de grade Celsius in aer si 22 de grade in apa marii. Va ploua pe arii restranse in nordul, vestul si centrul tarii, in restul regiunilor inregistrandu-se temperaturi de 27-30 de grade Celsius, cu cer preponderent senin.

Sursa foto: zwallpaper.biz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea