Social

#vreme #meteo #ploi

Inceput de saptamana cu temperaturi scazute si ploi

Daca prima zi de Paste ne-a adus temperaturi ridicate si mult soare, de luni vremea se raceste si ne asteapta ploi in aproape toata tara. Abia miercuri spre joi vremea incepe sa se mai indrepte.

Asadar, ziua de luni ne aduce ploi. Intai in vest, apoi si in est. Pana spre seara, ploile in averse vor cuprinde intreaga tara si vor fi descarcari electrice si rafalele de vant .

Temperaturile vor scadea, astfel ca vor fi intre 15 grade in Arad , Oradea si Cluj si cel mult 19 in Braila si Calarasi.

In Capitala, saptamana incepe cu vreme calda si cu cer variabil, doar in prima parte a zilei, pentru ca dupa-masa vin ploile si aici, in averse, cu descarcari electrice si rafale de vant. Maxima va fi de 18-19 grade.

Si marti vremea ramane innorata, ploioasa si in racire. Ploile vor acoperi intreaga tara. Aversele, insemnate pe alocuri vin si cu rafale de vant, iar pe piscurile muntilor nu sunt excluse lapovitele si ninsorile.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea