Social

Inceput de saptamana canicular

Sudul si vestul tarii se vor incinge in aceasta saptamana la temperaturi de pana la 35 de grade Celsius .

Plaja s-ar putea amana insa pentru weekendurile viitoare: de joi incolo, temperaturile vor mai scadea si nu sunt excluse ploile si descarcarile electrice.

Astazi, vor fi innorari doar in nord si la munte, zone unde dupa-amiaza si noaptea vor fi, izolat, averse si descarcari electrice . Temperaturile maxime se vor situa intre 27 si 35 de grade C, iar cele minime - intre 12 si 22 de grade C. Vremea se va mentine deosebit de calda pana poimaine.

La Bucuresti, cerul va fi astazi mai mult senin, temperatura maxima va fi de 33 grade Celsius , iar cea minima, de 17 grade C. Maine s-ar putea atinge si aici pragul caniculei, de 35 de grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 18 si 20 de grade Celsius.

Pe litoral va fi ceva mai racoare: la Constanta, temperatura va urca astazi pana la 28 de grade Celsius, iar minima va fi de 21 de grade C. Maine vor fi cel mult 29 de grade Celsius la malul Marii Negre, iar miercuri, 27 de grade C.

Incepand de joi, in cea mai mare parte a tarii, temperaturile reintra in normal.

„In a doua parte a saptamanii, incep sa scada temperaturile. Atmosfera se instabilizeaza in nordul si centrul tarii, unde sunt posibile averse insotite de descarcari electrice si intensifica ri ale vantului.

In sud, temperaturile raman totusi ridicate si ar putea ajunge pana la 33-34 de grade Celsius. Sunt asteptate ploi de scurta durata, specifice acestei perioade“, a precizat Meda Georgescu, meteorologul de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea