Social

#deschidere #universitate #spiru haret

Inceput de an universitar la "Spiru Haret" cu discursuri anti-minister

Universitatea Spiru Haret (USH) a inaugurat ieri noul an universitar. La ceremonia de deschidere au fost rostite discursuri anti-minister, insa nu s-a spus nici o vorba despre soarta diplomelor ilegale pe care le-a eliberat in ultimii ani.

Ieri, in institutiile de invatamant superior din Romania a inceput un nou an universitar. Daca presedintele Basescu a ales sa deschida anul la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN), majoritatea ochilor au fost indreptati catre Universitatea Spiru Haret , cea mai mare institutie privata de invatamant universitar, cea care in ultimele luni a fost subiectul unui scandal legat de eliberarea de diplome ilegale.

Si in acest an USH a inscris mii de studenti, iar la festivitatea de deschidere din Bucuresti au fost prezenti cateva sute. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei s-au aflat la eveniment si au descris pentru cititori atmosfera din sala. "Un filmulet rulat pe ecranul imens de pe scena ii tintuieste pe tineri in scaune. 'In prezent, Universitatea «Spiru Haret» (USH) reprezinta pilonul esential al invatamantului superior cu caracter social din tara noastra. Avem la dispozitie, la «Spiru Haret», stimati studenti, un bogat patrimoniu , realizat prin investitii facute in fiecare an cu precadere din taxele platite de dumneavoastra', spune vocea, intr-un discurs demn de inaugurarea unei fabrici comuniste”, noteaza Evenimentul Zilei.

Rectorul universitatii si vorbitorii festivitatii au rostit discursuri anti-ministerul Educatiei si anti Andronescu, despre investitiile in cadrul universitatii, dar nu au spus nimic despre diplomele ilegale ori referitor la intrarea in legalitate impusa de minister pana la sfarsitul acestui an. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea