Social

# incepere vaccinare #doza a treia # florin citu #vaccinare

Incepe vaccinarea cu a treia doza! Cine si cand se poate imuniza - anuntul facut de Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat astazi, 22 septembrie, ca va incepe vaccinarea cu a treia doza pentru orice persoana care are cel putin 6 luni de la administrarea schemei precedente.

 

Vaccinarea cu a treia doza va incepe pe 28 septembrie pentru toate persoanele care au peste sase luni de la administrarea celei de-a doua doze de vaccin.

"Incepand cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile Pfizer, Moderna, AstraZeneca, poate incepe vaccinarea cu doza a treia”, a anuntat premierul, la finalul sedintei de guvern.

Doritorii se pot programa pentru doza a treia de rapel prin intermediul platformei nationale de vaccinare sau se pot prezenta direct la centru.

Beneficiarii vor primi adeverinte de vaccinare unde va fi specificata schema de vaccinare, cu mentionarea celor trei doze efectuate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea