Social

Incepe nebunia cadourilor de Sfantul Valentin

Ziua indragostitilor se sarbatoreste pe 14 februarie, darurile au aparut deja in magazine "Cu dragoste pentru tine", "Special pentru tine", "Noi doi si un sarut etern". Acestea sunt doar cateva dintre mesajele de dragoste prin care magazinele spera sa atraga clientii in cautarea unui cadou de Ziua indragostitilor. Pentru cei nehotarati, astazi, la Sala Dalles s-a deschis un cadouri de Sf. Valentin. Iulian Dragne are 23 de ani si o prietena pasionata de fotografie. "Tocmai din acest motiv nu voi sta mult pe ganduri atunci cand ii voi cumpara cadoul pentru Sfantul Valentin. Un aparat de fotografiat digital este cadoul perfect de care stiu sigur ca se va bucura", ne-a marturisit tanarul. "Cand ma duc sa cumpar cadouri, prefer sa iau ceva mic si de calitate. O esarfa, o bijuterie, un obiect decorativ sau un parfum care cred eu ca i-ar placea", ne-a spus un alt tanar aflat in cautarea cadoului perfect. Adriana Popescu i-a cumparat iubitului ei anul trecut o sticla de sampanie care avea pe eticheta fotografia lor. "Anul acesta am sa-i dau in dar un album foto plin cu pozele noastre. Voi adauga si o rama foto cu poza care ne place cel mai mult amandurora", a decis tanara.

Inimioarele din plus, concurate de bijuterii

Inimioarele din plus, simbolul acestei sarbatori, s-au vandut bine in fiecare an, spun comerciantii. Ele sunt concurate acum de bijuterii, jucarii de plus sau mesaje inscriptionate. "Pentru a iesi din banalitate trebuie sa va ganditi la ceva personalizat", ne-a sfatuit Iulia Dan, reprezentanta unui magazin de specialitate din Capitala. Variante in acest sens sunt foarte multe. Puteti opta, in functie de venitul de care dispuneti, pentru globulete in interiorul carora se afla propria poza, farfurii sau cani inscriptionate. O perna in forma de inima cu poza sau text, ceasuri sau jucarii din plus cu mesaje de dragoste personalizate pe ele pot fi alte variante pe care le puteti alege cu aceasta ocazie.

Targ la Dalles

Daca inca nu sunteti hotarat, puteti vizita si targul de cadouri gazduit de Sala Dalles, "D’alle Indragostitilor", ce si-a deschis portile astazi. Persoanele mai in varsta nu sunt la fel de entuziaste cand vine vorba de facut cadouri de Sf. Valentin. "Ce sarbatoare mai e si asta. Nu am nevoie de o zi anume ca sa-i spun nevestei mele ca o iubesc", a fost opinia unui barbat trecut de prima tinerete.

Preturi la cadourile personalizate

Glob zapada cu poza - 29 lei Puzzle in forma de inima - 29 lei Perna inima - 39 lei Ursulet plus - 35 lei Farfurii - 29 lei Cana - 25 lei Pixuri - 69-99 lei Ceas rotund - 35 lei Sapca - 29 lei Breloc – 14 lei Inima din ciocolata – 18 lei Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro>

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea