Social

#rezolutii 2016 #anul nou #decizie #concer

Incepe 2016 cu dreptul! Iata 7 decizii pe care trebuie sa le iei la inceput de an

Fiecare inceput de an nu este doar un moment al bilantului, ci si unul al deciziilor de viitor. Asa cum orice cura de slabire se incepe de luni, asa si lucrurile importante se decid in prima zi din an.

Iata cum poti face din 2016 un an perfect:

1. Lasa telefonul din mana cand esti la masa

Postarile de pe Facebook sau Instagram le poti urmari si jumatate de ora mai tarziu, atunci cand se termina cina. Incearca sa fii mai prezent si lasa mesei in familie farmecul pe care il merita.

2. Fa-ti timp pentru sport zilnic

Nu ai intotdeauna chef de sport, de miscare. Insa tine cont ca ai un singur trup si ca acesta trebuie tratat cum se cuvine pentru a nu te lasa la nevoie.

3. Suna-ti parintii mai des

Prinsi in valtoarea cotidiana, uitam sa pastram stransa legatura cu parintii, cu bunicii si chiar cu cei mai buni prieteni. Cei dragi vor fi cu siguranta mai fericiti sa te auda mai des. Asadar, rupe-ti 5 minute din timpul tau si suna o persoana apropiata. Ii vei face ziua mai frumoasa.

4. Fii mai altruist

Gandeste-te ca sunt oameni care au mai putin decat tine. Propune-ti sa oferi saptamanal cate ceva unui om necajit. Poate fi o farfurie cu mancare, o suma modica sau chiar o jumatate de ora in care sa ii asculti pasurile. Te vei simti mult mai util pe lumea aceasta.

5. Iesi mai des din casa

Studiile arata ca timpul petrecut in natura ii confera organismului o stare generala de bune. Asadar, ca sa fii mai fericit propune-ti sa iesi cat mai des din casa, din oras.

6. Sa spui „NU” atunci cand e cazul

Un om bun nu e cel care spune „DA” la orice. Daca nu te simti in stare sa mergi la o petrecere la care esti invitat mai bine nu o face. Daca vreun sef sau un coleg incearca sa iti dea sarcini care nu sunt in fisa ta de post, ia-l pe „NU” in brate.

7. Ofera complimente zilnic

Persoana careiea ii faci un compliment se simte minunat, stii asta. Iar cand cel de langa tine zambeste, si tu esti mai fericit. Asadar, nu te costa nimic sa fii mai generos cu complimentele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea