Social

#trafic auto #scoala #scoli # incepere an scolar # inceput an scolar

Incep scolile! Traficul auto va creste cu 20% in Capitala!

Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a anuntat ca incepand cu saptamana viitoare traficul auto din Bucuresti va creste cu 20 de procente fata de lunile iulie si august, deoarece lumea se intoarce din concediu, iar de luni, 12 septembrie, incepe noul an scolar.

Este posibil ca traficul rutier sa se desfasoare cu dificultate in zonele din centrul Bucurestiului (Piata Victoriei, Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii), dar si in alte zone (Bulevardul Timisoara, Gara de Nord , Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Stefan cel Mare, Calea Vacaresti , Piata Sudului, Piata Razoare , Barbu Vacarescu si Soseaua Pipera )

Politistii de la Brigada Rutiera ii sfatuiesc pe conducatorii auto sa nu intre in intersectie daca din cauza aglomeratiei nu pot trece mai departe (sa pastreze "centrul liber" al intersectiei), sa nu blocheze sinele de tramvai, sa nu opreasca in locuri unde ingreuneaza circulatia vehiculelor sau pietonilor, sa nu depaseasca coloana oprita la semafor si sa nu claxoneze fara motiv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea