Social

Incep preselectiile "Dansez pentru tine"

Echipa de la " Dansez pentru tine " impreuna cu un juriu de temut isi fac deja bagajele, pentru ca din 17 iunie o pornesc prin tara si poposesc in opt dintre cele mai mari orase din Romania pentru a alege concurentii din editia a doua a emisiunii care a cucerit telespectatorii Pro TV.

Traseul preselectiilor va incepe cu Brasovul, va continua cu Iasi, Galati, Constanta, Timisoara, Oradea, Cluj si se va incheia cu Bucurestiul. Oricine este binevenit sa-si exprime povestea prin dans si sa rostesca fara timiditate visul pe care doreste sa-l implineacsa unei persoane dragi.

De asemenea, in toamna, pe ringul de dans al emisiunii se asteapta cei mai buni dansatori din Romania cu cele mai nobile visuri si cu cea mai interesanta poveste dintre toate. "Dansez pentru tine" va veni in pasi de dans in cele mai mari dintre orasele tarii pentru ca nici un talent si nici un visator sa nu ramana nedescoperit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea