Social

#raniti colectiv #victime colectiv # incendiu colectiv #club colectiv

Incendiul din Colectiv: Inca doi morti si 50 de raniti, greu de identificat

Bilantul victimelor in urma tragediei din Clubul Colectiv a ajuns la 29, dupa ce medicii au anuntat azi ca inca doua persoane ranite in incendiu au murit. 

Medicii de la Spitalul de Arsi, respectiv Bagdasar-Arseni, au anuntat azi ca inca doua persoane - un barbat si o femeie - au decedat in urma ranilor produse in timpul incendiului de la club. Astfel, bilantul celor decedati a ajuns la 29. Vestea proasta este ca inca 35 de persoane se afla in stare critica, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele lor de recuperare. 

CITESTE SI: Victimele, declaratii traumatizante despre incendiul din Colectiv

In plus, in spitalele care au preluat ranitii se afla aproximativ 50 de persoane a caror identitate este mai degraba banuita, nu confirmata. Autoritatile incearca acum sa le stabileasca identitatea, acestia fiind inconstienti. 

Intre timp, s-a stabilit si identitatea celor trei persoane aflate la Insititutul de Medicina Legala care nu fusesera inca revendicate de nimeni aseara. 

CITESTE SI: Marturii cutremuratoare ale medicilor 

 

Foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea