Social

#nava de lux incendiu #incendiu Atlantic #romani incendiu nava croaziera #incendiu nava de croaziera

Incendiu pe un vas de croaziera. Romani, la bordul navei!

Marina Regala si Aviatia Regala Britanica a salvat 347 de oameni, atat pasageri, cat si membri ai echipajului navei de croaziera Le Boreal, dupa ce la bordul acesteia a izbucnit un incendiu.

Compania care detine nava de croaziera a anuntat ca incendiul a fost tinut sub control, iar ca o masura de precautie, toti oamenii au fost transferati pe o alta nava aflata in apropiere. Potrivit companiei Ponant, incendiul a izbucnit intr-un compartiment din sala motoare si a fost descris ca unul de “natura tehnica“.

Mai mult, voiajul navei a fost anulat, iar toti pasagerii vor fi repatriati in momentul in care vor ajunge in portul Stanley.

Potrivit unor surse din cadrul companiei, la bordul navei se aflau 8 cetateni romani (toti din Constanta) care lucrau astfel: 3 la departamentul electric (Marius Serban, Dan Ene, Valentin Secareanu), 1 IT Manager (Aurelian Olaru), 2 fitteri (Iulian Sisu, Mircea Geageac) si 2 motoristi (Marius Micu, Stefan Nitu).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea