Social

#incendiu Targul Vitan #Targul Vitan #pompieri

Incendiu la Targul Vitan! Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale

Doua persoane au fost ranite azi-dimineata intr-un incendiu care care a izbucnit la targul de masini Vitan din Capitala. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale, pentru a stinge focul care se intinse pe o suprafata de 40 mp.

„Au fost flacari destul de mari si au existat posibilitati de propagare”, a declarat, pentru News.ro, Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, care a precizat ca incendiul a fost semnalat prin mai multe apeluri la 112.

Barbatul de 37 de ani si tanara de 20 de ani care au fost raniti in timpul incendiului sunt in afara oricarui pericol.

Barbatul are arsuri pe membrele inferioare si superioare, dar starea lui este stabila, fiind constient, iar femeia prezinta zgarieturi la membrele inferioare (genunchi). Barbatul va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Daniel Vasile a precizat ca acesta s-a ranit in timp ce incerca sa stinga incendiul, iar femeia a cazut. La fata locului au fost trimise cinci autospeciale, un echipaj SMURD si o masina de descarcerare.

Purtator de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov a anuntat ca incendiul izbucnit vineri la un restaurant din incinta Targului Vitan a fost stins.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea