Social

#incendiu Piata Romana #incendiu metrou #metrorex

Incendiu la metrou! Oameni prinsi inauntru!

Cel putin cinci echipe de la ISU sunt prezente la gura de metrou de la Piata Romana, dupa ce o garnitura de metrou a ramas blocata intre statiile de metrou Piata Romana si Universitate, iar din tunel iese fum, potrivit Digi24.

La fata locului au ajuns si echipaje SMURD. Unele persoane au fost evacuate cu masti de oxigen. Operatiunea de evacuare a fost dificila. Cel putin 40 de oameni au mers prin tunel, de la tren, pana la peron.

O femeie a fost dusa la Spitalul Floreasca.

Nu este permis accesul persoanelor spre statia de metrou.

Oficialii Metrorex au precizat ca incendiul ar fi izbucnit de la un tablou electric.

Incidentul are loc la trei zile dupa ce Pompierii din Bucuresti au verificat daca pot face in siguranta evacuarea calatorilor de la metrou in cazul unui incendiu. Concluzia: mai mult de jumatate din statiile de metrou nu au certificat de siguranta in caz de incendiu.

 

 La sfarsitul anului 2015, statiile de metrou Crangasi, Basarab 1, Universitate sau Piata Romana sunt cateva dintre cele 20 de statii care nu sunt autorizate de pompieri sa functioneze. Actele necesare avizelor nu au ajuns niciodata la inspectorii ISU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea