Social

#metrou victoriei #fum metrou #defectiune tehnica #metrou

Incendiu la metrou! Calatorii, evacuati de urgenta! SMURD in alerta!

Bucurestenii care au circulat astazi cu metroul au fost evacuati, din cauza unui nor gros de fum! In prezent, circulatia pe magistrala M2, Berceni- Pipera a fost oprita. Se pare ca norul de fum provine de la o defectiune tehnica!

Calatorii au fost informati la Piata Victoriei ca trenul va circula pana la statia Aviatorilor si li s-a cerut sa inchida geamurile. Potrivit martorilor, din tunel iese fum. Trenul a pornit din statie, insa dupa scurt timp s-a oprit si s-a intors la Piata Victoriei, iar calatorii au fost dati jos din tren, potrivit libertatea.ro.

"La ora 09:50 s-a detectat fum iesind din tunel. Nu sunt trenuri blocate in tunel si nu s-au inregistrat victime" a declarat Evelyn Croitoru, purtatorul de cuvant al Metrorex pentru Mediafax.

Metroul cu probleme a stat minute bune in statia Piata Victoriei, iar circulatia pe magistrala M2, spre Pipera, este blocata.

"Circulatia metroului este intrerupta pe linia Piata Victoriei - Aviatorilor, intrucat a fost sesizata degajare de fum in tunel. Salvatorii metroului se afla in tunel pentru a determina cauza degajarii de fum si pentru a remedia situatia", a declarat, marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Metrorex, Evelyne Croitoru.

La fata locului, pompierii intervin cu sase autospeciale de stingere si patru ambulante SMURD, toate persoanele din statia de metrou Piata Victoriei fiind evacuate. In urma incendiului nu s-au inregistrat victime.

"Au ars 2 m liniari de izolator de la sina de metrou. Incendiul producandu-se la 150 de metri de statia Piata Victoriei in sensul spre Aviatorilor", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucuresti Ilfov potivit mediafax.ro.

 

UPDATE: Circulatia pe magistrala M2 Berceni- Pipera din Capitala a fost reluata, insa doar pe un singur sens, alternativ. In prezent se lucreaza la inlocuirea izolatiei unei sine ce a luat foc intre statiile de metrou Victoriei si Aviatorilor.

 

Sursa foto: click.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea