Social

# hotel eforie # incendiu hotel #incendiu devastator #video #incendiu

Incendiu devastator la un hotel din Eforie! Turistii, evacuati de urgenta! VIDEO

Un incendiu violent a pornit la un hotel din Eforie Sud. Zeci de turisti au fost evacuati noaptea trecuta din incinta hotelului. Din fericire, nu au fost victime. 

 

Incendiul a izbucnit in timpul noptii la un hotel din Eforie Sud. Peste 80 de persoane au fost evacuate de urgenta din incinta hotelului. La acea ora, in hotel se aflau 79 de turisti si 4 angajati ai hotelului.

La fata locului au intervenit 40 de pompieri: 4 autospeciale de stingere, doua autoscari, 1 echipaj de la descarcerare, 3 echipaje SMURD, dar si doua ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

„La locul solicitarii au fost alocate patru autospeciale de stingere, doua autoscari, o descarcerare, trei echipaje SMURD, doua ambulante ale Serviciului Judetean, in total 40 de pompieri. La momentul respectiv in hotel se aflau 83 de persoane (79 turisti, patrunangajati ai hotelului) , dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuati de catre echipajele de la fata locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulti, patru copii, un sugar) au fost coborate de pe acoperisul hotelului”, a transmis ISU Constanta, potrivit stirileprotv.ro.

„In aceasta dimineata, in jurul orei 4, prin apel unic de urgenta 112 am fost solicitati sa intervenim la un hotel din Eforie Sud (demisol + parter inalt, 44 camere), unde ni se comunica ca exista o degajare mare de fum.

La locul solicitarii au fost alocate 4 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 1 descarcerare, 3 SMURD, un total de 40 pompieri. La momentul respectiv in hotel se afla un numar de aproximativ 83 de persoane (79 turisti, 4 angajati ai hotelului), dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuati de catre echipajele de la fata locului. Dintre cele 36 de persoane, 16 (11 adulti, 4 copii, 1 sugar) au fost coborate de pe acoperisul hotelului. O singura persoana care fusese intoxicata cu fum a fost transportata la spital de catre un echipaj SAJ, constienta, cooperant. Incendiul a fost lichidat la ora 04:58, cauza probabila fiind scurtcircuit la boilerul din camera tehnica a hotelului”, au mai transmis pompierii.

 

Sursa foto: monden.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea