Social

#turisti evacuati #hotel predeal #incendiu predeal #predeal #turisti

Incendiu de proportii la un hotel din Predeal! Peste 120 de turisti evacuati

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta dimineata in Predeal, la un hotel de patru stele. Peste 120 de turisti au fost evacuati, doi dintre acestia fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Din primele informatii reiese ca incendiul a pornit dintr-un vestiar de la demisolul hotelului, potrivit mediafax.ro. Pentru stingerea incendiului, ISU a intervenit cu patru echipaje SMURD si patru autospeciale cu apa si spuma.

Cele doua persoane transportate la spital erau de nationalitate straina. Din fericire nu au suferit arsuri!

"Doua turiste au avut nevoie de ingrijiri medicale. Una in varsta de 68 de ani din Germania, care a fost intoxicata usor cu fum si alta din Olanda, in varsta de 70 de ani, care a suferit un atac de panica. Victimele nu au fost transportate la spital si sunt in afara oricarui pericol. S-a intervenit prompt si s-a lichidat incendiul astfel incat focul nu s-a extins la camerele hotelului", a precizat cpt. Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru situatii de Urgenta (ISU) Brasov.

Cpt. Ciprian Sfreja a precizat ca toti cei 120 de turisti care se aflau in hotel au fost evacuati in siguranta.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea