Social

#indendiu Muntii Buzaului #incendiu Braiesti-Goidesti Ruginoasa

Incendiu de proportii in Buzau! Focul, extins pe 5 kilometri!

Azi-dimineata, un incendiu de padure violent a izbucnit in zona Braiesti-Goidesti Ruginoasa din Muntii Buzaului, flacarile intinzandu-se pe o suprafata de 4-5 kilometri.

“ISU intervine cu un efectiv de 50 de pompieri, de asemenea s-au deplasat forte de la Ocolul silvic Pârscov, serviciul voluntar pentru situatii Braiesti, din primele informatii este vorba de o padure mixta, foioase si rasinoase de circa 70 de ani. In zona vântul bate cu putere si creeaza curenti turbionari, iar deplasarea se face pe jos, peste o ora si jumatate din localitatea Braiesti”, a declarat pentru Agerpres, purtatorul de cuvânt al ISU Buzau, Vasile Prahoveanu.

Potrivit sursei citate, conducerea ISU Buzau a luat deja unele masuri suplimentare de recunoastere.

“A crescut activitatea operativa a detasamentului de pompieri, a fost trimisa la fata locului grupa operativa si s-a solicitat Inspectoratului General de Aviatie un elicopter in vederea executarii operatiunii de recunoastere”, a mai spus oficialul ISU Buzau.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea