Social

#temperaturi #glob #racire #incalzire

Incalzirea globala nu mai e incalzire, ci racire

incalzirea globala este de fapt o racire globala . Aceasta este concluzia unor specialisti americani care sustin ca au observat ca nu se poate vrobi despre o incalzire pentru ca temperaturile nu au mai crescut din 1998. Noile concluzii contrazic previziunile specialistilor ONU privind incalzirea globala continua.

Doctorul Don Easterbrook, geolog si profesor la Western Washington University a facut in ultimii ani cateva studii, care au fost preluate de revista Washington Examiner. Din acestea rezulta ca in urmatorii 25-30 de ani, Pamantul se va confrunta cu o vreme in general racoroasa si umeda, dupa ce mai bine de 10 ani temperatura nu a mai crescut deloc.

Datele culese arata faptul ca in perioada 1945-1998 a avut loc un proces de incalzire globala , noteaza Realitatea.net . Dupa aceea insa cresterea temperaturilor s-a oprit si chiar a scazut, astfel ca ingrijorarile specialistilor Comisiei interguvernamentale a ONU privind incalzirea globala continua nu sunt intemeiate.

Specialistii ONU au atras atentia in ultimii ani asupra fenomenului de incalzire globala, atragand atentia asupra faptului ca, daca acesta se va dezvolta, in anul 2100 va avea loc o noua glaciatiune.


Incalzirea globala este cresterea continua a temperaturilor medii inregistrate ale atmosferei in imediata apropiere a solului, precum si a apei oceanelor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea