Social

#functionar #primarie #bucuresti #arestat #luare #mita

Inca un functionar din Primaria Bucuresti, arestat pentru luare de mita

Cel de-al doilea functionar din Primaria Bucuresti, Gheorghe Dicu , urmarit general pentru luare de mita , a fost prins de politisti , pe 14 noiembrie.

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Gheorghe Dicu pentru 29 de zile, se arata intr-un comunicat de presa al DNA. Dicu este inspector in cadrul Serviciului Inspectie Disciplina in Constructii si Respectare Reglementari - Directia Inspectie si Control General, institutie aflata in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

Gheorghe Dicu si Doru Gadea, inspectori in cadrul PMB, sunt cercetati penal pentru luare de mita in forma continuata, respectiv luare de mita. Inspectorul Doru Gadea ar fi primit mita 1.000 de lei, ca sa nu sisteze, alaturi de alt inspector cercetat, Gheorghe Dicu, o constructie pe care o ridica fara autorizatie denuntatorul si sa nu il amendeze pe acesta. Tribunalul Bucuresti a emis, pe 13 noiembrie, mandat de arestare preventiva pentru 25 zile pentru Doru Gadea, iar Gheorghe Dicu fusese dat in urmarire generala .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea