Social

#cenusa vulcanica #redeschidere #aeroporturi

Inca opt aeroporturi din Romania se redeschid de la ora 15.00

Inca opt aeroporturi se vor redeschide, luni, incepand cu ora 15.00, restrictia cauzata de norul de cenusa vulcanica fiind ridicata, a anuntat premierul Emil Boc.

"Pe baza informatilor primite, stim ca aeroporturile din Timsioara si Arad sunt deschise incepand cu ora 9.00. Incepand cu ora 15.00 vor fi deschise aeroporturile Otopeni, Baneasa, aeroporturile din Craiova, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Satu Mare si Baia Mare.

Raman inchise aeroporturile din Targu Mures, Bacau, Iasi, Suceava, Constanta si Tulcea. De maine (n.red-marti), de la ora 7.00, ar putea fi deschise si ele", a declarat Emil Boc.

Premierul a facut apel la pasageri sa inteleaga ca, desi se deschid aeroporturile, acest lucru nu inseamna ca pasagerii pot circula oriunde in lume, unele destinatii fiind inca restrictionate.

"Sa verifice destinatiile prin compania care a emis biletul de calatorie. Se va zbura in destinatiile unde nu sunt probleme. Exista destinatii deschise cu Portugalia, Spania, sudul Frantei, Italia, cu exceptia nordului, Turcia, Grecia. In vederea informarii curente a turistilor, la Ministerul Turismului a fost implementat un tel verde", a mai zis premierul.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea