Social

#scoala #imbolnavire #infectare #simptome #gripa porcina

Inca o scoala inchisa la Iasi din cauza gripei porcine, noi cazuri in tara

Gripa porcina mai inchide o scoala la Iasi. Dupa ce cele trei cazuri de suspiciune de gripa porcina de la liceul pedagogic din Iasi au fost confirmate, institutia a fost inchisa pentru sapte zile . Inca o unitate de invatamant mai este inchisa in Iasi, dupa ce pe 2 noiembrie Liceul Agricol si-a suspendat activitatea pentru o saptamana.

Si in alte scoli din Iasi au fost inchise clase, din cauza noii gripe, aceeasi masura aplicandu-se si in Capitala. La Liceul de Informatica, Liceul Sportiv, Scoala din Valea Lupului cate o clasa a fost inchisa pentru ca un elev a contactat virusul AH1N1 . In plus, o clasa de la Liceul Matei Basarab din Cpitala a fost inchisa aazi, pentru sapte zile, dupa ce o eleva a fost depistata cu noua gripa in urma triajului de astazi dimineata.

Aceeasi masura, a suspendarii cursurilor la clasele unde sunt depistate astfel de cazuri, a fost si va fi luata in continuare la unitatile de invatamant din intreaga tara.

Tot la Iasi sunt internati si doi elevi de la Liceul Militar din Campulung Moldovenesc , judetul Suceava.

Tot astazi au fost anuntate alte noi cazuri de gripa porcina si in alte scoli din tara, respectiv in Tulcea, Slatina, carora li se adauga doi barbati care s-au imbolnavit la Targu-Mures. Numarul imbolnavirilor cu gripa porcina a depasit la nivel national cifra de 650 de cazuri.

Citeste si:

Copiii romani nu pot fi vaccinati anti-H1N1 pana la anul

Cum sa deosebesti gripa noua de cea sezoniera

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea