Social

#prognoza meteo #anm #vremea #starea vremii #conditii meteo

Inca o saptamana si putem iesi din casa! Cum va fi vremea in urmatoarea luna

 

 

A mai ramas o saptamana pana cand romanii vor putea, in sfarsit, sa iasa din casa pentru a se plimba in parc sau pentru a merge la picnic. Iata cum va fi vremea in urmatoarea luna si afla daca te vei putea bucura de weekenduri in aer liber.

 

Potrivit informatiilor oferite de ANM (Administratia Nationala de Meteorologie), in perioada 11 – 18 mai, valorile termice vor fi mai ridate decat normalul perioadei, in special in regiunile sudice, vestice si sud-vestice, dar si usor mai coborate in extremitatea nordica a tarii. In restul tarii temperaturile vor fi normale pentru acest interval

 

In perioada 18– 25 mai temperatura aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta perioada, in regiunile regiunile estice si nord-estice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale. Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi in general deficitare.

 

In perioada 25 mai – 1 iunie, temperaturile medii ale aerului se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile tarii. Se asteapta precipitatii slabe, pe arii restranse.

 

In perioada  1–8 iunie mediile valorilor termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii, posibil usor mai ridicate in regiunile sudice.

 

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea