Social

#ryanair #bilete avion #bilete avion ieftine #curse londra # avion londra

Inca o companie aeriana low-cost leaga Bucurestiul de Europa. Iata care sunt destinatiile

Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a efectuat primul zbor Londra – Bucuresti, iar de miercuri va avea curse Dublin-Bucuresti. Zborurile pe ruta Bucuresti-Londra sunt zilnice, iar cele spre Dublin vor fi de patru ori pe saptamana.

Cu ocazia inaugurarii acestor curse, Ryanair a lansat si o promotie valabila pana pe 3 aprilie si care ofera bilete la cursele catre capitala Angliei la 29 de euro pentru calatorii in lunile mai si iunie. Pretul mediu pentru un bilet cu Ryanair este de 52 de euro, iar in functie de unele oferte tariful poate scadea la 15 – 27 euro, fara bagaj de cala. 

Oficialii companiei sunt de parere ca cel putin 150.000 de pasageri vor calatori in fiecare an pe cele doua rute noi, Londra si Dublin. 

Ryanair a mai operat zboruri in Romania, de la Targu-Mures la Pisa si Bruxelles, si de la Constanta spre Bergamo si Pisa, insa a renuntat la aceste curse din cauza numarului mic de aeronave disponibile.

Foto: planespotters.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea