Social

#harry #casa regala #nunta regala #pruntl harry

Inca o casatorie la Casa Regala. Printul Harry se pregateste de nunta

Dupa nasterea micului print George, Casa Regala britanica are acum un nou motiv de sarbatoare. Printul Harry o va cere in curand de sotie pe iubita sa, Cressida Bonas, dupa aproximativ un an de relatie.

Potrivit apropiatilor printului, cererea in casatorie va avea loc pana la sfarsitul acestui an.

"Cressida este aleasa. Apropiatii l-au auzit pe Harry vorbind despre cat de speciala este si despre faptul ca ar vrea sa o ceara de sotie", a declarat un prieten al printului Harry.

Daca tanara va accepta cererea in casatorie, nunta va avea loc in primavara anului urmator. Printul Harry are o relatie cu Cressida Bonas din iulie 2012, iar pana de curand tanara de 24 de ani a fost studenta la Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance din Greenwich.

La inceputul acestei luni, printul Harry si Cressida au facut o vizita scurta in Angola, unde tanara a putut sa vada cum functioneaza fundatia HALO Trust pentru eliminarea minelor antipersonal din regiune, la care lucreaza si Harry.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea