Social

# freza #Life Dental Spa #carii dentare #carii

Inca iti mai tratezi cariile dentare cu freza? Uita de durere si incearca laserul dentar la Life Dental Spa!

Esti ingrozit sa stai pe scaunul dentistului pentru a-ti trata cariile dentare?   

Trebuie sa iti tratezi cariile, dar iti e frica de si mai multa durere? Fiecare tratament al cariilor ti-a provocat dureri si anxietate? Te inspaimanta zgomotul enervant al frezei dentare? Nu dispera! Din fericire, exista o alternativa de tratare a cariilor care nu provoaca deloc durere, nu necesita anestezie si este prietenoasa cu organismul uman: laserul dentar. Iti surade ideea?

La Life Dental Spa, stomatologia laser poate trata cariile dentare fara durere! Imagineaza-ti cum ar fi sa scapi de durerea de dinti si sa nu auzi sunetul frezei dentare in somn pentru saptamani la rand dupa vizita la stomatolog!

Caria dentara nu trebuie sa fie lasata netratata, pentru a preveni aparitia complicatiilor, care pot duce chiar si la pierderea dintelui afectat de carie

Nu astepta dezvoltarea cariilor caci, netratate la timp, pot duce la consecinte grave si de impact. Extinzandu-se odata cu trecerea timpului, caria distruge complet dintele. Poate provoca dureri si abcese, poate necesita un tratament mult mai complex si chiar extractia dentara. Mai mult, poate provoca o inflamatie nervoasa a dintelui numita pulpita, care afecteaza pulpa dentara si este caracterizata prin dureri cumplite. Aceasta tulburare cauzata de carii este foarte dureroasa, iar disconfortul este accentuat de excesul de caldura, excesul de frig sau de simpla mestecare. Din pacate, poate provoca chiar si gingivita cronica sau parodontoza, afectiune extrem de dureroase care duc la pierderea dintilor.

Spune-i adio frezei, acului de anestezie si anxietatii din timpul tratamentului cariilor!

Life Dental Spa a retras freza traditionala pentru a trata un dinte cariat. De fapt, datorita laserului dentar de la clinicile stomatologice Life Dental Spa, nu vei mai simti niciodata durere pe scaunul medicului dentist pentru a scapa de carii.

Tratamentul cariilor cu laser este o tehnica inovatoare care iti permite sa tratezi cariile intr-un mod neinvaziv, lucrand numai acolo unde exista tesut deteriorat si fara a fi nevoie sa suporti zgomotul sau durerea frezei sau anestezia.

Tratamentul cariilor cu laser: avantajele acestei tehnologii

Ceea ce provoaca cea mai mare teama la persoanele care merg la dentist este durerea. Utilizarea laserului pentru tratamentele dentare, o tehnologie adoptata de clinicile Life Dental Spa, consta intr-un instrument capabil sa emita un fascicul de lumina care trateaza afectiunile dentare de tipul cariilor si nu numai si reduce perceptia „fricii de dentist ".

Laserul dentar nu produce durere, nu  necesita anestezie si este prietenos cu organismul uman

In primul rand, de obicei laserul nu provoaca durere. Acest lucru reduce riscul ca pacientii sa fie nevoiti sa se confrunte cu situatii dureroase si dificile, precum si, in multe cazuri, limiteaza utilizarea anesteziei, care nu este intotdeauna tolerata de pacient.

Mai mult, ceea ce distinge laserul de freza clasica este absenta vibratiilor: comparativ cu „instrumente de teroare” precum freza, care trezesc de obicei un sentiment negativ pacientului, laserul dentar te ajuta sa nu iti mai fie teama de tratamentele dentare.

Laserul dentar este minim invaziv, nu produce durere, are efect bactericid, ceea ce inseamna ca iti va curata strict tesutul bolnav al dintelui afectat de carie

Laserul nu supraincalzeste dintele si nervul dentar, cum se poate intampla atunci cand ti se efectueaza tratamentul unei carii cu freza, deci nu exista riscul inflamatiei nervului dupa un tratamentul cu laser ci, dimpotriva, acesta sterilizeaza cavitatea, astfel riscul producerii unei noi carii sub plomba fiind eliminat aproape in totalitate.

Instrumentul nu atinge pacientul, fiind o manopera non-contact. Se poate utiliza cu succes chiar si in cazul femeilor insarcinate, tratamentelor stomatologice la copii, pacientilor imunosupresati, care sufera de diabet sau pacientilor cu boli cronice.

Poti zambi si tu fara sa te gandesti la anestezie, durere si zgomotul frezei, datorita tratamentului cariilor cu laser! Mai mult, Life Dental Spa ti-a pregatit si o REDUCERE DE 394 LEI!

Obtine GRATUIT pachetul stomatologic ce contine consultatie cu camera intraorala si planul de tratament al cariilor (in valoare de 394 lei) si o extra reducere de 100 de lei pentru plombele non-toxice!

La Life Dental Spa elimini cariile cu laserul simplu, fara durere si fara anestezie. Reducerea este valabila pentru primele 10 persoane inscrise, deci grabeste-te!

Alege una dintre clinicile stomatologice laser Life Dental Spa din toata tara:

  • Bucuresti;
  • Cluj-Napoca;
  • Iasi;
  • Sibiu;
  • Oradea;
  • Brasov.

Profita ACUM de REDUCERE si primesti GRATUIT:

Consultatie cu CAMERA INTRAORALA (in valoare de 197 LEI)

PLAN de Tratament (in valoare de 197 LEI)

Extra reducere 100 de lei pentru plombe non-toxice

Reducerea se aplica pacientilor noi sau care nu au mai beneficiat de alte reduceri in ultimele trei luni, scazandu-se automat din costul tratamentului, fara a se putea cumula cu alte reduceri/ vouchere/ etc.

Te-ai convins? Vino la Life Dental Spa si beneficiaza de avantajele tehnologiei moderne: https://www.lifedentalspa.ro/contact-cabinet-stomatologic/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea