Social

#atac terorist #arestari #atac Londra #militar ucis

Inca doi suspecti arestati in atacul terorist de la Londra

Autoritatile britanice au retinut inca doi suspecti, un barbat si o femeie, in cazul atacului terorist de la Londra, dupa ce un militar britanic a fost ucis de doi tineri, despre care se presupune ca ar fi islamisti.

Conform informatiilor furnizate de BBC News online, cei doi suspecti, ambii in varsta de 29 de ani, sunt acuzati de complicitate pentru comiterea unui act terorist. Astfel, in total, au fost arestate pana acum patru persoane.

Militarul, Lee Rigby, in varsta de 25 de ani, care participase la misiuni in Afganistan, a fost ucis miercuri de doi tineri islamisti. Acestia au filmat intregul incident, iar la sfarsit au strigat "Allah Akbar" ("Allah este mare"). Unul dintre agresori a fost identificat ca fiind Michael Adebolajo, un britanic de origine nigeriana.

Potrivit primelor cercetari, anchetatorii presupun ca agresorii sunt musulmani fundamentalisti si au suspiciuni ca Michael Adebolajo face parte din organizatia islamista radicala Al Muhajiroun.

Sursa foto: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea