Social

Inaki Saez si-a depus demisia

Antrenorul Inaki Saez si-a depus demisia din functia de selectioner al Spaniei, in urma eliminarii de la Euro-2004, informeaza presa spaniola , citata de AFP.

Potrivit sursei citate, Federatia Spaniola de Fotbal va renunta, vineri, in mod oficial, la serviciile lui Saez, desi tehnicianul anuntase, marti, ca va ramine selectioner al Spaniei. Postul de radio "Cadena Ser " si cotidianul "Marca" sustin ca tehnicianul spaniol, al carui contract cu federatia este valabil pina in 2006, si-a pus de fapt postul la dispozitia forului fotbalistic si a presedintelui acestuia, Angel Maria Villar, in cadrul unei sedinte ce a avut loc miercuri seara. Federatia Spaniola de Fotbal a anuntat insa, intr-un comunicat, ca sedinta de miercuri a avut ca scop examinarea, impreuna cu Saez, a "situatiei create in urma deciziei tehnicianului de a ramine antrenorul echipei nationale pina la Cupa Mondiala din 2006". In urma sedintei, Villar a aminat pentru vineri o conferinta de presa programata initial joi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea