Social

In tenis, anul are semne rele

Toti jucatorii romani de tenis care s-au inscris in turneele serioase ale inceputului de an au pierdut. Hanescu si Pavel au fost eliminati in Qatar, iar Sabau in China.

Trei jucatori romani de tenis au plecat din Europa inainte de Anul Nou si nici unul nu a obtinut pina acum vreo victorie. Aflati in primul tur la Doha, Victor Hanescu si Andrei Pavel au fost eliminati in aceasta ordine din concurs, de catre Feliciano Lopez si Robin Vik, in timp ce Razvan Sabau a pierdut in doua seturi meciul cu Gilles Muller. Pentru simpla prezenta pe tabloul principal, toti au primit cite un punct in clasamentul ATP, diferenta facind-o banii incasati.

Infringerile se platesc diferit

Sabau a primit 3.650 de dolari pentru infringerea din India, in timp ce Hanescu si Pavel au primit din Qatar cite zece mii de dolari, inainte de a-si lua zborul spre Australia. Principal favorit la Doha, Roger Federer ( foto ) a inceput anul prin a le reteza sperantele celor care credeau ca tronul sau a inceput sa se clatine, spulberindu-l pe croatul Ivo Minar: 6-1, 6-3. Jucatoarea care capteaza atentia la acest inceput de an ramine insa Martina Hingis, care ieri a obtinut a doua victorie la Gold Coast. Elvetianca, neclasata in ierarhia WTA, a invins-o cu 6-3, 6-2 pe a 35-a jucatoare a lumii si a saptea favorita a intrecerii, Klara Koukalova, azi urmind sa joace in sferturi, impotriva spanioloaicei Nuria Llagostera Vives.

Ranchiunoasa Davenport

Surorile Williams , aflate la un turneu demonstrativ in Hong Kong, s-au declarat entuziaste de revenirea lui Hingis, in timp ce Lindsay Davenport s-a aratat mai retinuta. Vom vedea in citeva luni daca va fi capabila sa se ridice in virf, a declarat numarul 1 mondial, care are 30 de ani si trei Grand Slam -uri cistigate, in timp ce Hingis, cu cinci ani mai tinara, s-a impus in cinci turnee de Grand Slam, desi nu a mai jucat de trei ani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea