Social

#conditii meteo #vara #starea vremii #temperaturi

Temperaturi caniculare? Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile

Zilele acestea vom avea parte, in sfarsit, de o autentica vreme de vara. Soarele va straluci pe cer timp de cateva zile, iar temperaturile aproape ca ating pragul de canicula. Iata de ce vreme vom avea parte pana la mijlocul saptamanii!

Luni, niciun strop de ploaie nu va ameninta vreo regiune a Romaniei. Cer senin in toata tara si temperaturi de 29-34 de grade. Vara se va manifesta mai puternic in vestul si sud-vestul tarii, unde valorile termice vor depasi 32 de grade Celsius. Pe Litoral vremea va fi frumoasa, cu temperaturi de 29-30 de grade Celsius. Temperatura apei va atinge valori de 22 de grade.

Marti, ploaia va acoperi arii extinse din sud-vestul, vestul, nordul si nord-estul tarii unde precipitatii sub forma de averse vor cadea pe parcursul intregii zile. Temperatura medie va fi de 29 de grade, valori mai mari inregistrandu-se in Bucuresti: 33 de grade Celsius.

Miercuri se va produce o modificare importanta a vremii, mai multe regiuni din tara fiind vizate de ploile de vara. Exceptie fac zona de sud, estul si sud-estul Romaniei. Sunt sanse ca ploile sa strice si sejurul turistilor aflati pe litoral. Valorile termice vor fi cuprinse intre 26-30 de grade Celsius.

Sursa foto: citynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea