Social

In sectorul 4 casele se construiesc si in strada

Un bucurestean si-a construit casa in drum, la propriu. In sectorul 4, pe strada Soldanului soferii trebuie sa ocoleasca gardul unei case care a fost ridicata si pe doi metri din strada. Cei care locuiesc in zona spun ca nu sunt de acord cu constructia, insa daca aceasta se afla pe un teren mostenire, nu au ce face.

Din lua iunie a anului trecut pe o bucata din prelungirea strazii Barza, intersectie cu strada Soldanului din sectorul 4 al Capitalei a inceput sa se construiasca o cladire. Lucrarile din strada Soldanului 3B continua si acum, desi trebuiau sa se termine in luna iunie a acestui an.  

Potrivit persoanelor care pazesc imobilul, acesta va fi un azil de batrani . “Inca se lucreaza aici, nu este finalizat nici interiorul dar nici exteriorul. Saptamana asta am pus geamurile”, a spus, pentru reporterii Adevarul, un paznic al cladirii.

Cei care locuiesc in zona nu se lasa insa impresionati de acest aspect si spun ca acest imobil ocupa doi metri din strada. “Chiar si daca fi terenul lui, primaria, dupa ce a asfaltat , nu trebuia sa-i dea autorizatie de constructie. Pe aici se circula cu masinile, era si parcare frumos amenajata”, a spus pentru acelasi ziar o locuitoare din zona.

Vecinii spun insa ca nu exista vreo iesire legala din aceasta problema, pentru ca se stie ca terenul, inclusiv cu bucata din strada, ii apartine celui care a construit casa. Ei spun ca inainte de a fi asfaltata strada, acolo era o bucata de pamant, care ii apartinea proprietarului imobilului. Cu toate acestea insa, ei nu inteleg cum primaria a dat autorizatie de constructie pentru un imobil pe un teren care este acum strada.

 

Sursa foto : Adevarul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea