Social

#caouri #idei cadouri #puzzle #puzzle personalizat

In pana de idei de cadouri? Ofera un puzzle personalizat

Cum se personalizeaza un puzzle?

Cei care cauta idei de cadouri altfel isi pot indrepta atentia catre un puzzle personalizat – un dar inedit, pentru cei care au tot ce isi doresc si apreciaza lucrurile simbolice, cu valoare sentimentala, daruite din suflet. Un puzzle poate fi personalizat cu orice model dorit, fie o fotografie cu cei dragi, o imagine cu insemnatate sau chiar un mesaj. Aceste idei de cadouri sunt foarte apreciate de cei dragi, facandu-i sa se simta speciali.

Puzzle-ul se personalizeaza conform cerintelor printr-un procedeu numit sulimare. Dimensiunea este cea a unei coli A4, puzzle-ul este cartonat si poate avea 192 sau 48 de piese. Un puzzle cu un numar mai mic de piese poate fi daruit chiar si unui copil prescolar, iar cele cu mai multe piese sunt potrivite pentru cei experimentati.

Totul se desfasoara cat se poate de simplu: clientul incarca online imaginea sau textul pe care il doreste pentru personalizarea puzzle-ului, alege numarul de piese si trimite comanda. Cadoul este potrivit si pentru cei care sunt in criza de timp, deoarece personalizarea dureaza doar o singura zi.

Idei de personalizare a unui puzzle

Posibilitatile de personalizare sunt nenumarate si tin doar de imaginatia celor care isi doresc sa daruiasca puzzle-ul. Cei in pana de idei de cadouri se pot inspira din randurile care urmeaza!

Puzzle pentru persoana iubita

Puzzle-ul pentru persoana iubita poate fi clasic, adica personalizat cu o fotografie dintr-un moment semnificativ din viata cuplului, insotita de un mesaj de dragoste. Cei care cauta o idee mai inedita ii pot face partenerului o surpriza chiar prin intermediul puzzle-ului! De exemplu, iubita poate fi anuntata ca urmeaza sa mearga intr-o vacanta, personalizand puzzle-ul cu o fotografie reprezentativa a destinatiei de vacanta. De asemenea, femeile care doresc sa isi surprinda partenerii cu o veste buna, cum ar fi cea ca asteapta un bebelus, pot personaliza puzzle-ul cu o imagine care sa aiba legatura cu acest eveniment deosebit din viata.

Puzzle pentru parinti

Parintii vor fi extrem de entuziasmati sa rezolve un puzzle personalizat cu fotografia de absolvire a copilului. Acesta este un dar cu valoare sentimentala, pe care cei dragi il vor aprecia, cu siguranta. Poate fi vorba despre absolvirea facultatii sau a anumitor cursuri avansate de pregatire profesionala. Indiferent de varsta pe care o au copiii, parintii vor fi intotdeauna mandri de realizarile lor.

Puzzle pentru copii

Copiii adora puzzle-urile si acestea sunt chiar indicate, datorita faptului ca stimuleaza creativitatea si activitatea cerebrala a micutilor. Pentru a se dezvolta armonios, copilul trebuie sa descopere lucruri noi in fiecare zi si sa isi foloseasca imaginatia si inteligenta, iar rezolvarea unui puzzle este unul dintre cele mai bune moduri in care se poate face acest lucru. Puzzle-ul oferit cadou poate fi personalizat cu eroul preferat al copilului din desenele animate sau din povesti.

Puzzle pentru prieteni

Prietenii vechi pot fi surprinsi cu un puzzle personalizat cu o fotografie mai veche impreuna. Acestia se vor bucura sa rezolve puzzle-ul in timp ce isi aduc aminte intamplari minunate din liceu sau din facultate, petrecerile cu grupul de prieteni si zilele in care erau lipsiti de grijile firesti ale unui adult. Daca este vorba despre un grup mai mare de prieteni, fiecare persoana poate primi acelasi puzzle personalizat, pentru a il pastra ca amintire dupa ce il rezolva.

Puzzle-ul tematic

Cu ocazia anumitor sarbatori pot fi oferite puzzle-uri tematice tuturor membrilor familiei sau prietenilor. De exemplu, un puzzle oferit de Craciun poate fi personalizat cu orice are legatura cu aceste sarbatori, iar de Pasti, copiii pot primi de la iepuras puzzle-uri personalizate cu o imagine cu oua vopsite in culori vii. Puzzle-urile tematice oferite in dar cu aceste ocazii vor ramane o amintire frumoasa a momentelor petrecute alaturi de familie.

Puzzle pentru prietenii necuvantatori

Chiar daca pisicile si cateii care tin companie nu pot rezolva singuri un puzzle, acest lucru nu inseamna ca fetele lor dragalase nu pot fi imprimate pe unul. Iubitorii de animale adora tot ceea ce este legat de pisica sau catelul pe care ii considera membri ai familiei. Un puzzle personalizat cu chipul animalutului de companie va fi rezolvat cu mult drag de catre oricine. Ulterior, puzzle-ul poate fi inramat si pus la loc de cinste in casa!

Sursa foto: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea