Social

#autopsie #deces #moarte #michael jackson

In momentul mortii Michael era intr-o stare fizica deplorabila

Michael era in momentul mortii intr -o stare fizica dezastruoasa: cantarea 51 de kilograme, era anorexic , avea foarte putin par pe cap, stomacul plin de medicamente si cu pielea ciuruita de urme de injectii . Aceasta este concluzia autopsiei efectuate asupra Regelui, publicata astazi de cotidianul britanic The Sun.

The Sun scrie Michael era anorexic si manca doar o data pe zi, si atunci foarte putin, in schimb lua multe medicamente, asa cum a aratat si autopsia, in timpul careia medicii i-au gasit stomacul plin de pastile.

Autopsia a relevat faptul ca starul in varsta de 50 de ani cantarea doar 51 de kilograme in momentul mortii, era aproape chel , scalpul nemaifiindu-i acoperit de par, ci de un puf fin, motiv pentru care purta peruca.

In plus , pe corpul si fata lui Michael au fost gasite multe rani si vanatai, datorate atat cazaturii dinainte de a muri, dar si a mastii de oxigen, precum si coaste rupte din cauza incercarilor de resuscitare. Pe intreg corpul, inclusiv pe fata au fost observate urmele cicatricilor, urmari ale operatiilor estetice pe care le suportase de-a lungul timpului.

Medicii care au efectuat autopsia au mentionat in rezultatul acesteia ca in timpul manevrelor de resuscitare au avut loc si erori. Cea mai importanta dintre acestea se refera la faptul ca resuscitarea a fost facuta in pat, desi prima regula pentru masajul cardiac este asezarea corpului pe o suprafata dura, dupa cum noteaza Realitatea TV. Tot in urma incercarilor de salvare a starului, acestuia ii ramasesera si urme de ace de seringa in zona din jurul inimii, acolo unde medicii ii injectasera adrenalina.

Potrivit presei americane, familia Jackson intentioneaza sa deschida o ancheta in legatura cu circumstantele mortii lui Michael, atat din ziua decesului, cat si din perioada anterioara acesteia. Un prim pas facut de familie in acest sens este cererea efectuarii unei noi autopsii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea