Social

#angajari timisoara #recrutare angajati #cv # eJobs Expo 2013 #Complex Romexpo #targ de job

In mai are loc cea de-a doua editie eJobs Expo 2013

Cea de-a doua editie a Targului de joburi eJobs Expo va avea loc in perioada 17-18 mai si se va desfasura la Pavilionul Central al Complexului Romexpo.

eJobs Expo este unul dintre cele mai mari si mai complexe targuri de joburi si cariere din Romania si vine in sprijinul companiilor si al persoanelor care isi cauta un loc de munca cu ajutorul tehnologiilor de recrutare live.

De asemenea, companiile care participa vor avea acces la una dintre mai mari baze de date cu CV-uri active din Romania, care cuprinde peste 2,5 milioane de candidati.

eJobs Expo va oferi candidatilor si posibilitatea de a folosi sistemul Smart CV, care salveaza CV-ul automat in contul companiilor, iar ulterior acestea pot fi disponibile angajatorilor pe termen nelimitat.

„Ambele editii ale eJobs EXPO din acest an vor beneficia de cel mai mare buget de promovare alocat, pana in prezent, evenimentelor de cariera organizate in tara. Obiectivul nostru este de a asigura companiilor prezente la eJobs EXPO un trafic impresionant, dar mai ales relevant, maximizand astfel eficienta procesului de recrutare prin participarea la targ", a declarat Maria Cetatean, brand manager eJobs Romania.

Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea