Social

In judetul Bacau, PSD pune padurile gaj electoral

La fel ca in ultimii 18 ani, una dintre cele mai avantajoase afaceri electorale, uzitata de politicieni in ultimii 10 ani, este pe cale sa se repete in judetul Bacau . Este vorba despre operatiunea " padure - contra voturi", care ii are ca protagonisti pe politicieni si pe primarii din comunele de pe Valea Muntelui.

Problema este ca, spre deosebire de alte guvernari, cand padurarii Directiei Silvice Bacau (DSB) jucau cartea impusa de factorul politic, de data asta, pe post de "Gica-contra" este directorul DSB, politica si de cea a membrilor Comisiei Judetene de Aplicare a Legilor Funciare (CJALF), pentru ca peste noapte sa devina mari proprietari de padure. Tabloul de la Bacau nu este singular, dar iese in evidenta prin bigamia pusa la cale de factorul politic autohton in general si de primarii PSD in mod cu totul special. (continuarea in Informatia Bacaului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea