Social

#Monica Anisie #scoala online #incepere scoala # cursuri online #ministrul educatiei #elevi

In ce conditii pot continua elevii cursurile exclusiv online. Declaratiile ministrului Educatiei, Monica Anisie

Exista multi parinti care isi doresc ca cei mici sa urmeze cursurile online, de acasa, deoarece se tem ca odata cu intoarcerea in colectivitate, cei mici vor lua noul coronavirus si se vor imbolnavi, sau il vor aduce acasa bunicilor sau chiar parintilor bolnavi de diverse afectiuni.

 

Ministrul Educatiei. Monica Anisie, a declarat la un post TV ca exista doar doua sitatii in care parintele poate alega ca cel mic sa continue cursurile exclusiv online: daca elevul sufera de o boala care se  poate agrava in caz de infectie cu noul coronavirus, sau daca in familie exista persoane incluse in categoria de risc.

“Parintele poate sa ia aceasta decizie sa-si continue copilul educatia in sistem online in anumite situatii: daca are copilul vreo boala care s-ar putea agrava prin faptul ca ar putea lua virusul, fie in momentul in care in familie avem cazuri de persoane care ar putea sa fie supuse unei imbolnaviri accentuate de virus. De asta am prevazut sa prezinte parintele o adeverinta pe care sa o dea scolii, astfel incat copilul sa-si poata continua studiile online. E stipulat acest lucru in Ordinul comun al Ministerului Educatiei si al Ministerului Sanatatii”, a declarat Monica Anisie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea