Social

In cautarea dictatorului pierdut

Dupa ce o comisie de finantisti sfielnici s-a jucat de-a baba oarba cu conturile lui ’nea Nicu, fara ca vreun membru al ei sa indrazneasca a intra in debaraua lui Voiculescu, iacata, Curtea de Apel Bucuresti someaza Ministerul Apararii sa scurme prin arhive ca sa recuperam macar moastele sfinte ale deposedatilor.
 
Povestea povestilor loveste din nou, fiindca in tarlaua din Ghencea Militar, unde la ceas de seara Gelu Voican a plantat tirani, o sa avem placuta surpriza sa culegem martiri.

Catarat in carca lui Stefan cel Mare in emisiunea Zece tatulici pentru Romania, Balalau din Scornicesti s-a nutrit vreme de optispe ani din compostul memoriei noastre colective, astfel incat nu-i de mirare ca-i perceput de scoleri, la ora de istorie, ca un adevarat Arsinel al Epocii de Aur.

Bine ca l-a ajutat Dumnezeu si n-a apucat sa guste din ciorbita proaspata a votului uninominal, fiindca senatorul Nicolae Ceausescu ar fi trait in toamna asta umilinta de a ajunge coleg cu fostii sai mancatori de cacat.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea