Social

#vreme mare #vreme bucuresti #prognoza meteo #vreme munte #vreme

In Bucuresti, la mare sau la munte in weekend? Iata cum va fi vremea!

Bucurestenii vor avea parte de un week-end cald, cu temperaturi de pana la 29 de grade, dar si ploios. Vestea buna este insa ca ploile vor fi de scurta durata. La mare si la munte insa se anunta innorari dese si descarcari electrice.

Sambata, 4 iulie, cerul va fi variabil in Bucuresti, cu innorari trecatoare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade.

Duminica, 5 iulie, vremea se va incalzi usor in Capitala. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza cand vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade.

La mare in acest week-end, vremea va fi in general instabila si se va raci. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse in general moderate cantitativ. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare, cu viteze la rafala ce vor depasi 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

La munte in acest week-end, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, temporar innorarile se vor accentua, se vor semnala averse si descarcari electrice, iar vantul va avea unele intensificari. Izolat vor fi conditii de grindina. in restul zonelor montane cerul va fi variabil, izolat vor fi ploi de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta, tendinta fiind de usoara scadere in masivele estice si sudice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea