Social

#advent #milka #decembrie #craciun #ciocolata

In asteptarea Craciunului! Calandarele Advent pline cu surprize dulci si tandrete, cel mai frumos mod de a-l astepta pe Mos Craciun

Decembrie este luna in care fiecare dintre noi se intoarce la copilarie si reincepe sa viseze. Vacuta Lila ne invita sa descoperim in Calendarul Advent de la Milka cele mai dulci 24 de motive pentru a avea tot atatea zile pline de momente unice, in asteptarea Craciunului. Astfel, Milka ne ofera pe site-ul www.cadouritandre.ro sfaturi tandre care ne vor ajuta sa ne pregatim pentru a-l intampina pe Mos Craciun.

 

Anul acesta, mai mult ca oricand, Milka propune un Craciun tandru, invitandu-ne pe fiecare dintre noi sa ne bucuram de cat mai multe clipe frumoase, alaturi de cei dragi, si de un rasfat dulce din propriul nostru Calendar Advent Milka, cu 24 de bucatele de ciocolata fina, cu lapte alpin. Pe site-ul www.cadouritandre.ro, Milka ofera mici indemnuri pentru a ne pregati pentru o luna decembrie de neuitat: sa ii trimitem scrisori lui Mos Craciun, sa impodobim bradul si casa, sa trimitem felicitari de Craciun, sa pregatim cadourile si sa coacem prajituri.

Calendarul Advent de la Milka se gaseste in 3 variante: Calendarul Advent 200g (cu doua variante de ambalaj), Calendarul Advent 90g si Calendarul Advent Milka Moments 211g.

Premii tandre in luna cadourilor, de la Milka

Vacuta Lila mai pregateste o surpriza si va invita sa participati la concursul Milka de Craciun, care se desfasoara in perioada 1 - 31 decembrie. Mecanismul concursului este simplu: cumparati produse Milka in valoare de cel putin 19 lei, inscrieti bonul fiscal tot pe site-ul www.cadouritandre.ro si aveti sansa de a castiga urmatoarele premii:

  • 10 pachete Milka pe zi – instant, prin momente norocoase;
  • 7 carduri cadou eMAG, in valoare de 500 lei – prin tragere la sorti, la finalul fiecarei saptamani de concurs;
  • 5 vouchere de vacanta in Romania, in valoare de 5.000 lei – prin tragere la sorti, la finalul campaniei.

Inca de la lansarea sa din 1901, la Loerrach, in Germania, si pana astazi, Milka a cucerit generatii intregi din intreaga lume, devenind marca de ciocolata cea mai usor de recunoscut, atat prin ambalajul sau, cat si prin gustul fin inconfundabil. Numele marcii „Milka” este derivat din Milch (germ.: lapte) si Kakao (germ.: cacao). Inca de la aparitie, ambalajul Milka este mov, pe acesta fiind imprimate o vacuta pe nume Lila si o vedere panoramica a Alpilor. Milka este unul dintre cele mai iubite branduri de ciocolata, cu un portofoliu extins de produse, format din tablete, praline, batoane, biscuiti si produse de sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea