Social

In asteptarea bretelelor lui Isus

In vreme ce Sfantul Scaun a intrat in negocieri cu gaurile negre din Cosmos, acceptand ideea ca extraterestrii sunt si ei fapturi ale lui Dumnezeu, biserica noastra ortodoxa bajbaie ca o curca chioara prin maracinisul Evului Mediu intunecat.
 
Ca si cum nu s-ar sti ca nici Verestoy Attila n-a vandut atata cherestea cate aschii din crucea de pe Golgota s-au manarit pe tarabele negutatorilor de odoare sfinte, taman cand ciorbita noastra politica da in clocot, angajatii Patriarhiei Romane n-au gasit altceva mai bun de facut decat sa plimbe pe sub nasul multimii infometate ciosvartele unor mucenici de import, la concurenta cu braul Maicii Domnului, probat de madame Basescu insasi in altarul unei biserici tomitane.


Oricat s-ar da peste cap calugarii de pe Muntele Athos sa ma convinga de autenticitatea acelui obiect artizanal, nu pot sa cred ca mama rastignitului era atat de cocheta incat sa poarte un brau batut cu pietre scumpe.

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea