Social

#conferinta #organiza #romania #calin popescu tariceanu #delta_dunarii

In 2009, Romania va gazdui o conferinta la nivel inalt pe tema Dunarii

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca in 2009 Romania va gazdui o conferinta la nivel inalt pe tema "punerii in valoare a Dunarii", din punct de vedere economic si turistic.

Conferinta la nivel inalt despre Dunare va avea loc in tara noastra in prima jumatate a anului viitor, potrivit sefului guvernului, informeaza NewsIn. Conform aceleiasi surse, unul dintre obiectivele conferintei este prezentarea unui proiect de amploare, care sa fie sustinut cu fonduri europene si care sa permita dezvoltarea tuturor porturilor si a localitatilor riverane. "Pe langa orasele mari, precum Galatiul, Braila, Tulcea, sunt o serie de orase mai mici, incepand din amonte, de la intrarea Duunarii in tara, care au fost odinioara importante porturi agricole, dar care, din pacate, au decazut complet si pe care ar trebui sa le repunem in valoare", a declarat primul-ministru. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea