Social

"ImproVizati" la Teatrul Metropolis

Trupa care a castigat campionatul national de Improvizatie, organizat de Teatrul Metropolis va prezenta spectacolul “IMPROvizati - COMEDY PREMIUM”, luni, 5 mai, ora 20.00, la acelasi teatru.

Din formatia castigatoare fac parte Catalin Neamtu, Tania Popa , Mihai Bogdan Bobonete, Mihai Dragomir , Dragos Muscalu, care vor fi acompaniati de pianistul Marian Hancu. Catalin Neamtu a creat acest spectacol avand experienta acestui gen de teatru din cursurile pe care le-a facut in facultate si, Mai tarziu, din ceea ce s-a chemat Teatru Sport si s-a jucat sub indrumarea lui Vlad Massaci.

Acest gen de spectacol se bazeaza pe improvizatie si pe colaborarea cu publicul care le da actorilor teme, titluri, cuvinte-cheie si obiecte pentru a crea situatii comice, povestiri si scenete. Uneori, cineva din public este chiar invitat pe scena pentru a intra in jocul actorilor. Astfel, spectacolul este conform cu motto-ul ales: “...de fiecare data altfel...”.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea