Social

# furt maternitate # copil furat # copil pierdut #Nelly Reyes

Impresionant: Povestea unui copil furat la nastere, care si-a regasit mama dupa 41 de ani

Un barbat in varsta de 41 de ani a reusit sa-si gaseasca familia biologica de care fusese despartit la nastere, printr-o intamplare despre care multi au zis ca este o minune. 

Travis Tolliver a crezut pana de curand ca pur si simplu a fost abandonat la nastere, asa cum se intampla in multe cazuri, relateaza CNN. Mai mult decat atat, familia adoptiva din SUA nu a stiut niciodata nimic despre provenienta bebelusului. Totusi, in urma cu aproximativ un an, Travis a inceput sa investigheze adoptia sa si a aflat ca s-a nascut in Chile, intr-o perioada cand furturile din maternitate erau la ordinea zilei, mai ales in cazul mamelor singure.

El a luat legatura online cu diverse persoane din Chile, specializate in reunirea familiilor care au fost pe nedrept despartite in urma cu 30-40 de ani, si care l-au ajutat sa ajunga la Nelly Reyes, mama sa biologica. Aceasta nici nu-si imagina ca fiul ei ar mai trai, mai ales ca la nastere i s-a spus ca acesta ar fi murit din cauza unor malformatii cardiace. 

Nelly Reyes si-a asteptat fiul la aeroportul din Santiago, Chile, tinand in maini un afis pe care scria "Asteptandu-l cu nerabdare pe Travis, mama Nelly si familia". La celalalt capat al terminalului se afla Travis Tolliver, cuprins si el de emotii, mai ales pentru ca nu stia cu siguranta daca il va astepta cineva.

Cand mama si fiul s-au vazut, nu a mai fost nevoie de cuvinte. Au alergat unul spre celalalt, iar imbratisarea parea ca nu se va mai sfarsi. Foarte putine rude stiau adevarata poveste. "Nici nu stiu cum ma simt. E o nebunie! Nu credeam ca asa ceva se va intampla vreodata", a spus Tolliver, printre lacrimi. Nelly, acum in varsta de 61 de ani, abia mai putea sa vorbeasca: "Il voi imbratisa in fiecare zi. Il iubesc atat de mult!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea