Social

#iepurasi Sylvanian Families #figurine Sylvanian Families #Sylvanian Families

Importanta jocului de rol - Figurinele Sylvanian Families

Sylvanian Families este o linie de jucarii dezvoltata in Japonia in 1985, care a castigat popularitate nu numai in Asia, ci si in Europa. Vezi cat de important este jocul de rol si cum poti integra Figurinele Sylvanian Families in activitatile zilnice ale copiilor.

 

Sylvanian Families este o linie de jucarii dezvoltata in Japonia in 1985, care a castigat popularitate nu numai in Asia, ci si in Europa. Acest brand reprezinta o cu totul alta lume, de oameni fermecatori. Cu figurine Sylvanian Families adorabile si casele lor cu mobilier si multe elemente suplimentare, poti crea un oras intreg cu scoli, magazine, gradinite, brutarii, spitale, piete si altele de care nu te poti lipsi in viata reala. Lumea personajelor fictive este situata intr-un sat britanic din anii saptezeci.  Sylvanian Families traiesc in familii, in case mari, de multe ori cu doua si trei etaje. Locuitorii acestei lumi iubesc atat munca, cat si timpul liber petrecut impreuna cu familiile lor. 

Figurine Sylvanian Families – De ce sa le alegi?

Jucariile sunt reprezentate in principal de animalele din padure, cum ar fi iepurasi Sylvanian, veverite, ursuleti, castori, arici, vulpi, caprioare, soricei. Si, de asemenea, pisici, caini, pinguini, maimute, purcei si chiar koala, panda si altele. Fiecare familie are o mama, un tata si cel putin patru copii, un bunic si o bunica. Tipurile de jucarii Sylvanian Families sunt toate dragute si  sunt disponibile pentru a fi cumparate din magazinul online joujou.ro. In productia jucariilor Sylvanian Families, se utilizeaza numai materiale ecologice, hipoalergenice si sigure pentru sanatatea copilului.

Jucariile Sylvanian Families vor atrage nu numai copiii, ci si pe parintii lor. Jucariile acestei companii sunt inca populare in intreaga lume, in plus, chiar si multi adulti le colecteaza. Orice completare noua din populatia lumii vrajite sau din mobilierul caselor ii vor ajuta pe copii sa decoreze casele animalelor. Pentru aceasta exista figurine Sylvanian Families.

Care este importanta jocului de rol?

Gama de figurine Sylvanian Families sunt jucarii educative care le permit copiilor sa organizeze jocuri de rol, care ajuta copiii sa construiasca relatii si sa comunice. Jucandu-se cu familiile locuitorilor de padure, copiii obtin un esantion al modelului perfect de familie completa.  Tipurile de figurine Sylvanian Families in miniatura dezvolta abilitatile motorii fine, jocul cu miniaturile detaliate antreneaza imaginatia, iar gestionarea unui intreg oras este o lectie excelenta, care va fi utila atat in ​​viata, cat si in activitatile profesionale viitoare.

Jocul ocupa un loc foarte important, daca nu central, in viata unui copil, fiind tipul predominant al activitatii sale independente. In psihologie, jocul este privit ca o activitate foarte importanta pentru dezvoltarea unui copil. Jucariile Sylvanian Families dezvolta actiuni in reprezentare, orientare in relatiile dintre oameni, abilitati initiale de cooperare. Atractia pentru jucarii Sylvanian Families se explica prin faptul ca in joc, copilul traieste un sentiment subiectiv intern de libertate, subordonarea lucrurilor, actiunilor, relatiilor sale. Aceasta stare de libertate interioara este asociata cu specificul jocului, actiune intr-o situatie imaginara, conditionata, iar jocul nu necesita realitate tangibila pentru copil.

Toate aceste posibilitati ale jocului extind lumea practica a copiilor si le ofera confort emotional interior. Acest lucru se datoreaza faptului ca in joc, copilul recreeaza zonele de interes pentru el cu ajutorul figurinelor Sylvanian Families. In primul rand, acestea sunt actiuni cu jucarii, care inlocuiesc lucrurile reale. Jocul este important nu numai pentru dezvoltarea mentala a copilului, ci si pentru dezvoltarea personalitatii sale, prin asumarea diverselor roluri in joc, recreerea actiunilor oamenilor. Astfel, copilul este impregnat de sentimente si obiective si empatizeaza cu iepurasi Sylvanian. Figurinele Sylvanian Families te vor ajuta sa insufli copilului valorile familiei, obiceiurile de acasa si dragostea pentru imbunatatirea locuintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea