Social

Iliescu traseaza politica de aliante a PSD

Ion Iliescu combate „blatul“ unei anumite tabere din PSD cu PD-L si lanseaza un mesaj de guvernare alaturi de liberali.
 
Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu , a declarat ieri, la Brasov, ca el, personal, prefera si pledeaza pentru o colaborare postelectorale cu partidul lui Tariceanu, al carui guvern a fost salvat de altfel de cateva ori cu ajutorul sau in Parlament.

Intrebat daca PSD ia in calcul o colaborare postelectorata cu alte partide, Iliescu a declarat, citat de MEDIAFAX: „Este de preferat PNL pentru ca macar stii cu cine ai de-a face si poti desprinde si diferentele de doctrina, dar si plaftormele comune“.

Insa, Ion Iliescu a fost extrem de categoric in a exclude orice posibilitate de colaborare intre PSD si partidul lui Traian Basescu.
Publicitate
 
El a spus, intr-o conferinta de presa, ca nu se pune problema unei colaborari a PSD cu PD-L, pentru ca acesta este un partid „neserios“ si „un partid fara fizionomie , care a trecut peste noapte din stanga in dreapta politicii“.

„In Parlamentul European este un grup de dreapta neliberal, foarte puternic. Democratii nostri s-au afiliat la acest partid. Sunt in stare sa se adapteze la orice. Asta este oportunism cras. Este un astfel de partid serios, are verticalitate?“, a declarat Ion Iliescu.

Nu mai departe de saptamana trecuta, presedintele Traian Basescu l-a atacat din nou pe Ion Iliescu intr-o interventie publica, spunand ca este „specialist in lovituri de stat“. In aceeasi perioada, in presa au aparut anumite informatii legate de un „blat“ incheiat intre PSD si PD-L la Bucuresti, pentru Primaria Capitalei, lucru care il nemultumeste pe presedintele de onoare al social democratilor.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea