Social

#ion iliescu #decizia ccr #cumul salarii pensii

Iliescu saluta decizia CCR: Guvernul sa stea sa studieze, nu sa taie orbeste

Ion Iliescu recomanda Guvernului sa traga invataminte din decizia CCR de a declara neconstitutionala ordonanta prin care se interzice cumulul pensiilor cu salariul primit de la stat.

Alti membri PSD asteapta motivarea CCR pentru a vedea daca se pot mentine unele prevederi, anunta NewsIn.

Senatorii PSD, Toni Grebla , presedintele Comisiei juridice din Senat, si Ioan Chelaru, membru al Comisiei, considera ca acele texte din oug privind intrezicerea cumulului pensii-salarii vor putea fi modificate in Parlament daca articolele vizate nu sunt unele "esentiale".

ioan chelaru a declarat pentru NewsIn ca prevederile OUG vor putea fi reformulate "daca Guvernul nu va lucra sub presiunea timpului, cum a facut la adoptarea ei".

De asemenea, Chelaru spera ca Guvernul va gasi o solutie de mijloc astfel incat ordonanta sa nu afecteze persoanele cu venituri mici obtinute din cumulul pensiei si a salariului de la stat, desi admite ca indiferent de forma pe care o a avea aceasta lege, ea va starni nemultumiri. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea