Social

Iliescu pleaca din tara ca sa nu-l sustina pe Diaconescu impotriva lui Oprescu

Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, este din ce in ce mai dorit in preajma candidatului PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu , in joc fiind voturile pe care fostul sef al statului inca le-ar mai atrage in favoarea  partidului. Diaconescu, dezamagit de implicarea conducerii partidului in campania sa, i-a cerut ajutorul lui Ion Iliescu.

In acest context, presedintele de onoare s-a decis sa apara brat la brat cu candidatul pentru Capitala in mijlocul electoratului. Insa, in ultimele doua zile ale campaniei, Diaconescu va fi vaduvit de suportul parintesc al lui Iliescu, o conferinta banala organizata la Paris „rapindu-l“ pe presedinte.

Daca actualul sef al statului Traian Basescu recunoaste ca se afla in spatele lui Vasile Blaga, candidatul PD-L, atunci si Iliescu se va plimba prin popor cu Diaconescu, totul pentru niste voturi in plus. Iliescu i-a promis candidatului PSD ca ii va dedica doua zile pe saptamana pentru campania din Bucuresti, unde vor merge in piete si parcuri din sectorul doi si sase. Aceste sectoare au fost alese din simplul motiv ca PSD sta bine in sondaje.

Continuarea in Gardianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea