Social

#ion iliescu #atac adrian nastase #masura discreditare #contracandidat basescu

Iliescu: Nastase, cel mai puternic contracandidat al lui Basescu

Dupa ce presa germana a anuntat ca social democratii il vor sacrifica pe Adrian Nastase pentru a scapa de monitorizarea pe justitie a Romaniei, Ion Iliescu spune ca totul e o incercare de discreditare, deoarece liderul PSD este cel mai puternic contracandidat al lui Traian Basescu.

"Vad ca se tot revine si tocmai in momentele acestea cand situatia politica este asa cum e. Acest atac direct la adresa lui Nastase, cand ani de zile s-a vazut ca nu e nicio substanta in toata aceasta chestiune, e clar ca are o anumita tinta: discreditarea lui Nastase care este cel mai puternic contracandidat al lui Basescu. Asta este realitatea", a comentat Ion Iliescu articolul din FAZ , sustinand ca "orice este posibil", informeaza NewsIn.

Fostul presedinte a reiterat ideea ca si solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi , adresata Parlamentului, de reincepere a urmaririi penale a deputatului PSD este un alt atac de discreditare al acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea